Totaalprojecten voor nieuwbouw en renovatie

Neem contact op

Bouw- en Renovatiewerken Du Bois verzorgt totaalprojecten in de regio Affligem

Bouw- en Renovatiewerken Du Bois helpt u graag bij al uw totaalprojecten. Of het nu gaat om kleinere klusjes of om gespecialiseerd werk, zoals roofing of vochtbestrijding, wij hebben de kennis in huis. Met meer dan 10 jaar ervaring in de bouwsector zijn wij uw betrouwbare aannemer. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en staan bekend om ons vakmanschap. U kunt dus altijd rekenen op een kwalitatief en duurzaam resultaat, wat de werkzaamheden ook zijn. Zo verzorgen wij vrijwel alle klusjes in en rond uw huis, zoals het plaatsen van toiletten of lavabo’s, het aanleggen van terrassen of opritten of kleinere herstellingswerken, zoals zolderrenovaties. 

Specialist in roofing voor platte daken

Wij zijn eveneens gespecialiseerd in roofing voor platte daken. Hiervoor gebruiken we een systeem waarbij de isolatie onder de roofing wordt aangebracht. Ook voor hellende daken kunnen wij isolatie aanbrengen. Wij staan u graag van dienst met uitgebreide informatie en een duidelijke offerte vooraf, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Wilt u meer weten of meteen een offerte aanvragen?
Neem dan gerust telefonisch of via mail contact met ons op.

Contacteer ons