Totaalprojecten voor nieuwbouw en renovatie

Neem contact op

Bouw- en Renovatiewerken Du Bois: vochtbestrijding, pleister- en Gyprocwerken

Bij een verbouwing of renovatie is het niet alleen belangrijk dat uw ruimtes efficiënt ingedeeld worden: het oog wil immers ook wat. Voor een stijlvol uiterlijk zijn pleisterwerken en/of Gyprocplaten een perfecte oplossing. Bouw- en Renovatiewerken Du Bois is de expert in het werken met deze materialen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen met een stijlvol interieur.

Zowel bedrijven als particulieren kunnen ons inschakelen voor bepleistering bij hun bouwwerken of renovatiewerken. Zo plaatsen wij valse wanden of valse plafonds en laten wij uw wanden er weer als nieuw uitzien. Wij beschikken over jarenlange ervaring in de bouwsector en garanderen niets minder dan uitstekend vakmanschap.

Vochtbestrijding

Heeft u last van opstijgend vocht in uw muren? Schakel ons dan in voor een effectieve vochtbestrijding. Wij injecteren de muren, kappen pleister volledig weg en bepleisteren de wand opnieuw om uw vochtprobleem te verhelpen. Ook werken wij de plinten weer netjes af.

Bent u benieuwd naar wat Bouw- en Renovatiewerken Du Bois voor u kan betekenen? Bel of mail
ons dan vrijblijvend voor advies of een offerte. Wij staan in de wijde regio
van Affligem, Vlaams-Brabant voor u klaar.

Wilt u meer weten of meteen een offerte aanvragen?
Neem dan gerust telefonisch of via mail contact met ons op.

Contacteer ons